25 april 2024

een terugblik op de jaarvergadering 2024

Maandagavond 15 april jl. organiseerde SGP-afdeling Scherpenzeel haar jaarlijkse ledenvergadering. Het was een bijzonder mooie ervaring om dit keer bij elkaar te mogen komen in de setting van WSB Interieurbouw. Bekijkt u de foto's maar. Na het huishoudelijk deel van de vergadering, sprak historicus en SGP-raadslid Ewart Bosma uit Rijssen ons toe over populisme. Populisme is polariserend, heeft charismatisch leiderschap, een alarmistische toon en de volkswil staat centraal. Het is geen ideologie maar een vorm aldus Bosma. SGP-wethouder op Urk, Nathanaël Middelkoop, gaf aansluitend een analyse van de geschiedenis van Urk. Beide sprekers benadrukten dat klachten van het volk serieus genomen moeten worden, anders zullen mensen afhaken en niet meer naar de stembus gaan.

 Tijdens de vergadering werd afscheid genomen van bestuurslid W.E. (Wilbert) Hoepel. Voorzitter van de Vliert bedankte hem hartelijk voor zijn inspanningen en voor de goede samenwerking. Tijdens deze vergadering werd S.K. (Steven) Roelse gekozen als nieuw bestuurslid. Steven is  docent Duits op het Van Lodensteincollege. 

 Alle aanwezigen kregen vervolgens een rondleiding door de bedrijfsgebouwen van WSB Interieurbouw. De ontstaansgeschiedenis, werkzaamheden en ontwikkelingen binnen het bedrijf werden op aansprekende wijze voor het voetlicht gebracht door de directieleden Bert Blankenstijn en Nico Schreuder. De avond werd afgesloten onder het genot van een hapje en drankje in de gezellige Almhütte van WSB Interieurbouw. Klik hier voor meer foto's van deze avond.

een terugblik op de jaarvergadering 2024